Trainingen
SAMEN VEILIG TRAINEN

Samen veilig trainen

Aanvullend

U kiest zelf de trainingsvorm die bij u past voor het behalen van uw leerdoelen. Dit kan online of klassikaal zijn. Als uw opleidingspartner in machineveiligheid staan wij voor u klaar!

Bij Pilz gaan alle trainingen door!

Pilz volgt  altijd de maatregelen die door het RIVM voor het tegengaan van het corona virus voorgeschreven worden. Afhankelijk van de coronamaatregelen kunt u kiezen voor klassikale deelname of deelname op afstand.

Klassikaal
Voor alle klassikale trainingen kunt u erop vertrouwen dat Pilz de gezondheid en veiligheid van u en onze collega’s voorop stelt. We garanderen dus altijd voldoende afstand. Zowel tijdens de training als tijdens pauzemomenten. Mondkapjes, desinfecterende gel, gepersonaliseerde lunch, ruim voldoende afstand, dit alles is gegarandeerd.

Online
Als u ervoor kiest om vanuit uw eigen (thuis)kantoor deel te nemen, kunt u van ons dezelfde hoge kwaliteit en interactie verwachten. De cursusmaterialen worden zonder extra kosten naar een adres van uw keuze verzonden. En tijdens de training hebt u voldoende mogelijkheden om vragen te stellen. We zorgen voor voldoende pauzes, zodat u tussentijds de benen kunt strekken of even een ommetje kunt maken

ALLE TRAININGEN