Identification and Access Management (I.A.M.) Event -12 september 2023

Wanneer: 12 september 2023| 12.30 – 16.00 uur | Ontvangst met lunch
Waar: Pilz Nederland, Havenweg 22 Vianen

Hoe zorgt u voor uw eigen bescherming, medewerkersbescherming, gegevensbescherming en uw productiviteit? Hoe regelt u eenvoudig de toegang van medewerkers tot complexe machines? Hoe verhoogt u uw kwaliteit en voorkomt u tegelijkertijd manipulatie van uw installaties?

Begint het al te duizelen?

Met “Identification and Access Management”, kortweg I.A.M., biedt u het hoofd aan dagelijkse uitdagingen op het gebied van machinetoegang (toegangsbeheer), gegevensbescherming en autorisatie van medewerkers.

Pilz helpt u graag verder en vertelt u meer over I.A.M tijdens het event op

12 september a.s.

Van eenvoudige authenticatie tot complex toegangsbeheer, van functioneel veilige modusselectie tot elektronische onderhoudsbeveiliging. Met het oog op de vernieuwde Machinerichtlijn (2025), waarin rekening gehouden wordt met security en gegevensbescherming, vertellen wij waar u rekening mee moet houden op het gebied van I.A.M.  Aan de hand van diverse producten en software kunnen wij u en uw organisatie ondersteunen.

Ervaar Safety en Security in één oplossing op het Identification and Access Management Event. Meld u nu GRATIS aan via onderstaand inschrijfformulier en we zien u graag op 12 september a.s. op ons kantoor in Vianen.

INSCHRIJVEN

"*" geeft vereiste velden aan

Voorwaarden*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.