PSS 4000 Service & Onderhoud

2 dagen

09.00-16.00 uur incl. lunch

Inschrijven
Doel
De PLC besturing (PSS4000) kan zowel voor veiligheids- als niet-veiligheids-PLC toepassing ingezet worden. Het doel van deze training is om deelnemers vertrouwd te maken met het PSS 4000 systeem. Een belangrijk onderdeel van de training is het systematisch oplossen van storingen.
width=

Inhoud
De training bestaat uit een aantal afzonderlijke modules waarbij zowel het software pakket PAS 4000 als de benodigde PSS 4000 hardware aan bod komen. De verschillende trainingsonderwerpen worden uitgebreid ondersteund door praktische oefeningen.


1e trainingsdag
Tijdens deze eerste dag starten we met het toelichten van de beschikbare hardware voor PSS 4000. U leert welke stappen doorlopen moeten worden om tot een goed, overzichtelijk, betrouwbaar en veilig programma te komen welke wordt opgebouwd volgens de IEC 61131 norm. De functionaliteit van het programmeerpakket voor de PSS 4000 (PAS 4000) wordt in hoofdlijnen toegelicht. Door praktische oefeningen worden de behandelde onderwerpen in praktijk gebracht.


2e trainingsdag
Op de tweede trainingsdag oefent u zo veel mogelijk met programmeren. Hierbij komt het programmeren van een noodstop en het afschakelen van een relais aan bod. Een belangrijk onderdeel bij het uitvoeren van de oefeningen is het stellen van juiste diagnoses.


Doelgroepen
• Hardware engineers
• Software engineers
• Service technici
• Projectleiders

In het kort:


Duur
2 dagen van 09.00 - 16.00 incl. lunch

Lesgeld
Op aanvraag

Inschrijven