Seminar Vrouwen in de techniek

26 september 2019 | 15.00 – 18.00 uur | Pilz Nederland, Vianen

Ook dit jaar staat het seminar Vrouwen in de techniek weer op het programma! Schrijf u in voor deze inspirerende middag en discussieer mee over genderverschillen, (vrouwelijk) leiderschap, competenties en de positie van de vrouw in Nederland ten opzichte van de rest van de wereld. Voor en door vrouwen uit de technische sector!

In deze editie komen Diane van Putten (Marketing Director Pilz Nederland) en Carolina Pruis (interim-directeur div. bedrijven via Groot Geluk, schrijver en expert Vrouwelijk Leiderschap) aan het woord. Diane neemt u mee op een reis in vrouwelijk leiderschap door opvallende zaken in de actualiteit wat nader te bekijken. Carolina laat u graag haar persoonlijke ervaringen zien en zoekt daarbij met name de verdieping in het verschil van omgaan met macht door vrouwen en mannen, persoonlijk leiderschap en de bruggen die daarvoor gebouwd moeten worden.

Over Diane van Putten:
Diane van Putten werkt inmiddels 10 jaar bij Pilz Nederland. Ze heeft haar sporen verdiend bij verschillende bedrijven en staat ‘haar mannetje’ in de technische sector. Diane is initiatiefneemster van deze netwerkbijeenkomst en zegt daar zelf het volgende over: “Er is steeds meer behoefte aan een groep waarin vrouwen kunnen sparren en kennis kunnen delen met andere vrouwen. Deze vrouwen werken veelvuldig samen met mannen. Soms lukt het iemand niet om iets te bewerkstelligen bij het bedrijf waar zij werkzaam is. Vrouwen denken al makkelijk ‘het lukt niet omdat het aan mij ligt’, maar op zo’n middag komen ze er dan achter dat het aan de omstandigheden ligt en dat daar zelfs wat aan te veranderen is.”

Over Carolina Pruis:
Carolina Pruis maakte carrière binnen Sanoma Media, waarna ze een andere weg koos en als interim-directeur veel verschillende bedrijven van binnen ziet (o.a. Voetbal International, Aldipress en Pink Ribbon). Over haar lessen als vrouwelijk manager schreef ze het boek: “Vrouw op de apenrots, 61 lessen van een zakenvrouw in een mannenwereld.”

 

Een netwerkmiddag waar u bij wilt zijn!

In het kort:

26 september 2019, 15.00 – 18.00 uur inclusief netwerkborrel met buffet
Pilz Nederland, Havenweg 22, 4131 NM, Vianen
Deelname = gratis!

INSCHRIJVEN

  • Bedrijfsgegevens algemeen

  • Gegevens deelnemer(s)
  • (komma gescheiden)
  • (komma gescheiden)

  • Overige gegevens
Menu