Masterclass Veiligheidsgedrag (4 dagen)

4 dagen

09.00-16.00 uur incl. lunch

Inschrijven
Trainingsdata
Weet u wat gedrag beïnvloedt? Waarom doen medewerkers de dingen die zij doen? Wilt u leren in de praktijk hoe u de oorzaken van risicogedrag kunt meten en/of observeren?
Volg dan de 4-daagse Masterclass Veiligheidsgedrag. Pilz heeft deze in samenwerking met onderzoeksbureau Nolost Capital ontwikkeld. U leert hoe u negatieve energie om kan zetten in wenselijk gedrag en dus betere kwaliteit en verhoogde productiviteit kunt verkrijgen.

De opzet van de modules is vooral gericht op de aspecten: gedrag, motivatie, praktijk, meten van gedrag, observeren én netwerken. De modules zijn ook afzonderlijk te volgen.

Doel
In deze training leert u de oorzakelijke aspecten van gedrag. U leert het concept gedrag en leert wat gedrag beïnvloedt. U leert hoe u in de praktijk de oorzaken van risicogedrag kunt meten en/of observeren en hoe u hiermee om kunt gaan en hoe de oorzakelijke aspecten kunt corrigeren. Hoe kan u in de praktijk het risicogedrag tot een minimum terugbrengen en hoe kunt u negatieve energie omzetten in wenselijk gedrag en dus een betere kwaliteit en verhoogde productiviteit verkrijgen?

In het kort:


Duur
4 dagen van 09.00 - 16.00 incl. lunch

Lesgeld
2.500,00 euro